Atlo Batterikamera

Få oversikt over boligen

Atlo batteri kamera er det eneste Atlo kameraet på batteri. Det er anbefalt å bruke ute og er installert med bevegelsessensor, full HD oppløsning og et ekstern solcellepanel som lader opp kameraet mens det brukes.

Atlo kameraet er et fint kamera

Med stilfullt og minimalistisk design passer Atlo kameraet til enhver bolig. Med innebygd PIR sensor får man varsel i app om det er bevegelse foran kameraet slik at man enkelt kan gå inn i appen og se eventuelle inntrengere.
Bygg ditt system

Kameraet overvåker

Atlo utendørs kamera går på strøm og plasseres under tak. Med god oppløsning og kvalitet ser man tydelig omgivelsene der kamera filmer. Bildene er live video i tillegg til skylagring som man vil ha oversikt samme app som resten av alarmsystemet.
Bygg ditt system

Lokasjonsanbefalinger

Et kamera kan man sette opp akkurat der man selv ønsker, da dette er en ekstra funksjon i tillegg til det resterende alarmsystemet. Kameraet skal ikke filme annet enn egen bolig og tomt og vi anbefaler å sette opp kameraet foran inngangspartiet, baksiden av huset eller ved garasje.
Bygg ditt system

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor bruke et kamera med innebygd bevegelsessensor?

Med innebygd bevegelsessensor får du mer frihet rundt bruken av kameraet. Du kan velge om du skal få et varsel på telefonen om det er bevegelse foran kameraet, at alarmen skal bli aktivert eller at de bare skal fungere som vanlige kamera.

Fungerer kameaene like bra når det er mørkt som når det er lyst?

Med IR-nightvision er kamerakvaliteten med høy oppløsning både på natt og dag. Man får høykvalitets bilder på alle døgnets tider.

Anbefaler dere å installere kamera?

Kameraene er en ekstra funksjon for dem som ønsker å ha en ekstra oversikt og sikkerhet over boligen. Det er mange som benytter seg av eksterne kamera med ekstern app. I Atlo får man hele alarmsystemet og kamera i en og samme app.

Kan man snakke gjennom kameraet?

Alle Atlo kamera er utstyrt med to-veis kommunikasjon. Man kan snakke og høre fra app og inn i kameraet. Hvis man skulle få ubudne gjester på besøk kan man fortelle at man har de på video, da blir de nok redd og løper av gårde.

Hvordan installere Atlo magnetsensor?

Gå til veiledning