Warning: Undefined array key "never" in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924

Hei! Hyggelig å møte deg!

Bak Atlo sitter det et engasjert team som brenner for å gi deg den beste kundeopplevelsen og det smarteste av teknologi.

Vi endrer boligalarmen for alltid

Alarmsystemer har vært like i mange tiår, men Atlo er annerledes. Vi bruker moderne teknologi for å oppdage og varsle deg automatisk. I en Tv2 artikkel kommer det frem at et innbrudd tar få minutter, mens vekterne kommer lenge etter. Derfor bruker vi ny teknologi og en døgnbemannet, forsikringsgodkjent alarmsentral som gir deg et sikkert hjem til en mye lavere pris enn alarmsystemene på markedet i dag.

Vi jobber for å levere fremtidens alarm

“Vårt mål er å gi deg den beste sikkerheten ved bruk av smarte, enkle og sikre teknologiløsninger.”
Atlo ble etablert av et team teknologiinteresserte mennesker. Vi så hvor gammeldags og overpriset dagens alarmsystemer var og gikk i gang med å lage et bedre alarmsystem.

Vår visjon er å gjøre hjemmesikkerhet tilgjengelig for alle. Måten vi gjør dette på er å kombinere smarte, rimelige og brukervennlige løsninger for å skape en rimeligere og mer effektiv alarm enn det som er på markedet.

Bli en del av teamet! 

Vi er i sterk vekst. Er du fremtidsrettet, liker å tenke utenfor boksen og har noe verdifullt å bidra med til Atlo, vil vi gjerne komme i kontakt med deg!
Bli en del av teamet

"Vi jobber hver dag for å gjøre en forskjell i alarmbransjen. Ved å bruke bedre og smartere løsninger leverer vi en alarmtjeneste til en pris som ikke tidligere har vært mulig. Målet vårt er å etablere oss som et av Norges nye alarmselskap og vi håper du ønsker å være med på reisen sammen med oss!"

Henrik Glittenberg

Daglig leder

Warning: Undefined array key "never" in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Undefined array key "never" in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Undefined array key "never" in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Undefined array key "never" in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Undefined array key "never" in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/b/atlo.no/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 2924

Kontakt info

+ 47 40 60 40 02

kontakt@atlo.no

Solheimsgaten 23, 5004 Bergen

Org nr: 926 148 931

ATLO AS 2022