Kolsåstoppen Boligsameie

Et sikrere borettslag starter med Atlo

Med Atlo blir Kolsåstoppen Boligsameie litt tryggere. Med Atlo får dere suveren brukervennlighet, et smart alarmsystem med ny teknologi og skandinavisk design.

Hvorfor oss? Et nytt perspektiv

Atlo er ikke som andre alarmsystem. Da vi startet å utvikle Atlo startet vi fra bunn av, vi la vekk alle formeninger om hvordan et alarmsystem skulle være og utviklet et alarmsystem slik det bør være.

Fg-godkjent alarmsentral

Boligen er beskyttet 24 timer i døgnet av vår døgnbemannete alarmsentral. Alarmsentralen sitter alltid klar til å hjelpe deg og tar kontakt med dine lokale nødetater lynraskt.

Brukervennlig

Atlo systemet er superenkelt å bruke. Med kodebrikker, fjernkontroller, og touch-tastatur er det flere måter å aktivere og deaktivere alarmen.

Ny teknologi

Atlo leverer det nyeste av alarmsystem. Ved hjelp av splitter ny teknologi kan alarmsentralen ta direkte kontakt med dine lokale nødetater. Dette skjer så fort at selv kundene våre blir overrasket!

Et annerledes alarmsystem

Det som skiller Atlo systemet fra andre systemer er at fundamentet er bygget på teknologi. Vi kutter menneskelige ledd som gjør det mulig å kutte ned på avklaringstid og pris for kundene våre. Systemet er oppkoblet til døgnbemannet og FG-godkjent alarmsentral som tar kontakt med lokale nødetater direkte.
Se pris

Delbetal systemet

Vi elsker at kundene våre eier systemet sitt selv, men istedenfor å kjøpe alt med en gang er det mulig å dele betalingen over 6, 12 og 24 måneder. Hvor lenge kundene våre ønsker å dele opp betalingen er helt opp til dem. Renten er bare på 2,99% 

Se hva det koster

Det skal lønne seg å være flere

Vi ønsker å gi dere som boligeiere i borettslag rabatt. Det skal nemlig lønne seg å være flere! Prisene nedenfor er opp til 20% lavere enn ordinære priser! Du skreddersyr og kjøper de komponentene du trenger, det er ingen skjulte kostnader og det er superenkelt!


Abonnement

Det kan være livsviktig å ha noen som passer på. Med Atlo abonnementet kobles du opp til døgnbemannet og FG-godkjent alarmsentral, har 24/7 assistanse og gull-support fra vår kundeservice som hjelper deg med alle spørsmål og problemer du måtte ha. Til høyre er det laget et tenkt scenario om hvordan en abonnementsstruktur kan se ut mellom deg og borrettslag!

Abonnement per boenhet(per/mnd)

129kr

Alarmkomponenter

Skreddersy systemet du trenger og legg til så mange enheter du trenger. Månedsabonnementet vil forbli det samme. Lurer du på hvilket system du trenger, kontakt oss på kundeservice nedenfor!