Atlo Basestasjon

Hjernen bak Atlo Systemet

Atlo Basestasjon er selve hjernen i Atlo systemet. Det er den som kommuniserer med alle sensorene dine, snakker med alarmsentralen og skremmer bort ubudne gjester. 

Dette er Atlo basestasjon

Atlo Basestasjon snakker med Atlo komponentene via FHSS. Dette bidrar til å gjøre Atlo systemet motstandsdyktig mot hacking angrep og jamming. I tillegg gjør det systemet enda mer pålitelig. Atlo Basestasjon innstaleres enkelt helt uten spesielle verktøy eller elektriker. Oppkoblingen skjer gjennom vår brukervennlige app. Du er oppe å kjører i løpet av minutter
Bygg ditt system

Alltid tilgjengelig

Atlo Basestasjon har både inngangspanel, sirene, to-veis kommunikasjon, 4G oppkobling og reservebatteri. Alt for å gjøre ditt hjem litt tryggere og ditt alarmsystem litt smartere. 
Bygg ditt system

Glir inn i hjemmet

Atlo Basestasjon har et skandinavisk design med en glassplate som glir inn i hvilket som helst hjem. Den installeres enkelt med inkluderte skruer. Merk at Atlo basestasjon må være koblet til et støpsel. Om du ikke har dette ved inngangspartiet ditt anbefaler vi å utvide systemet ditt med et Atlo betjeningspanel.
Bygg ditt system

Spesifikasjoner

Paneltype: 

Strøm:

WiFi Standar:

Sirene: 

Backup Batteri:

Dimensjoner: 
Touchpanel

AC 110-240 V 50-60Hz

802.1.1 b/g/n


105 dB

Lithium 3.7V/900MAh

135x135x25mm

Spesifikasjoner

Touchpanel

AC 110-240 V 50-60Hz

WiFi Standar: 802.1.1 b/g/n

Sirene: 105 dB

Backup Batteri: Lithium 3.7V/900MAh

Dimensjoner: 135x135x25mm

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg aktivere/deaktivere alarmen?

Du kan aktivere/deaktivere alarmen direkte via touchpanelet på basestasjonen, via medfølgende RFID brikker, medfølgende fjernkontroller eller via Atlo Appen.

Trenger jeg et separat inngangspanel?

Nei, du trenger ikke noe annet en Atlo Basestasjon. Om du har flere innganger eller mangler stikkontakt i inngangspartiet kan det likevel være lurt med et separat inngangspanel.

Trenger jeg strømtilførsel?

Ja, Atlo Basestasjon bruker strøm og må derfor være tilkoblet en stikkontakt. Basestasjonen har likevel backup batteri som varer i 24 timer i tilfelle strømmen skulle ryke.

Hvordan er sikkerheten til Atlo Basestasjon?

Vi jobber på spreng med å gjøre sikkerheten så god som overhode mulig. Derfor bruker vi blant annet FHSS for å kommunisere mellom basestasjonen og alarmkomponentene.

Hvordan installere Atlo basestasjon?

Gå til veiledning